Residentieel

Met onze minimalistic windows en glasproducten worden binnen en buiten één

Houdt u van een woning met veel licht, ruimte en een gevoel van openheid? We trekken de omgeving rond uw woning naar binnen en brengen binnen naar buiten. Dat doen we met innovatieve, exclusieve en duurzame minimalistic windows en glasproducten van premiumkwaliteit. Technologische en architectonische designhoogstandjes die uw verwachtingen overtreffen. En met oog voor uw gebruiksgemak en privacy.

Onze realisaties

Al meer dan 10 jaar rusten we woningen en tuinen uit met innovatieve minimalistic windows en glasconstructies. Neem een duik in onze projecten om ideeën of inspiratie op te doen: een poolhouse, carhouse of overdekt zwembad in glas, minimalistic windows met een maximum aan uitzicht, alle soorten buitenbeglazing, glazen douches, binnendeuren en -wanden, ...

Residentiële projecten

Residentie HEWA

Residentiële projecten

Mid-Century Modern woning

Residentiële projecten

Renovatie langgevelhoeve met high-end uitbouw

Onze minimalistic windows en glasproducten

Minimalistic windows met een maximum aan glas en flinterdunne aluminium profielen, beweegbare zwembadbodems en ramen die in de grond verdwijnen. Verwarmd glas, zon- of geluidswerend glas, privacyglas: niets is onmogelijk met beglazing van Group Ceyssens.

Group Ceyssens in het nieuws

Onze innovatieve producten en projecten halen regelmatig het nieuws. U leest er alles over op onze infopagina. Ook het laatste nieuws over Group Ceyssens vindt u er terug.

We create your view!

Wilt u meer weten over onze producten? Benieuwd naar wat we voor uw plannen of project kunnen betekenen?
Neem contact met ons op. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.