Architecten

Met minimalistic windows en glas maken we het onmogelijke mogelijk

Als architect wilt u de verwachtingen van uw klanten overtreffen en hen verrassen met uw ontwerp. Met onze innovatieve en architectonische minimalistic windows en glasproducten maken we dat voor u waar. Onze projectingenieurs denken met u mee en helpen u vanaf de start om uw plannen te ontwerpen op maat van uw klant. Dankzij eigen productie en plaatsing garanderen we een goede service.

Onze realisaties

Met uw project wilt u het verschil maken bij uw klanten. Neem een kijkje in de residentiële en commerciële projecten die we al realiseerden en ontdek hoe we het onmogelijke mogelijk maken. Niet alleen met innovatieve buiten- en binnenbeglazing, maar ook met poolhouses, carhouses en overdekte zwembaden in glas.

Residentiële projecten

Hedendaagse residentie

Commerciële projecten

Baldewijns

Residentiële projecten

"Lichthapper"; Renovatie en uitbreiding rijwoning

Onze minimalistic windows en glasproducten

Het KELLER minimal windows® systeem, de Carhouses met glas en poolhouses: met onze minimalistic windows en glasproducten is niets meer onmogelijk in uw ontwerpen. En wat dacht u van verwarmd glas, beweegbare zwembadbodems en ramen die in de grond verdwijnen?

Group Ceyssens in het nieuws

Onze innovatieve producten en projecten halen regelmatig het nieuws. U leest er alles over op onze infopagina. Ook het laatste nieuws over Group Ceyssens vindt u er terug.

We create your view!

Wilt u meer weten over onze producten? Benieuwd naar wat we voor uw plannen of project kunnen betekenen?
Neem contact met ons op. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.