Projectbouw

Structureel verlijmde beglazing en aluminium gordijngevels met innovatieve mogelijkheden

Heeft u een project waarbij er een groot volume aan glas is? Group Ceyssens is de expert in het creëren van ruimte en openheid met glas, eventueel in combinatie met gordijngevels. We trekken buiten naar binnen en binnen naar buiten. We denken met u mee over innovatieve en andere mogelijkheden om uw plannen te realiseren. En dankzij onze eigen productie bent u zeker van snelle en flexibele levertermijnen.

Onze realisaties

Wilt u even proeven van de innovatieve mogelijkheden die u met onze gordijngevels en glasproducten in uw projecten kunt verwerken? Neem een kijkje in de commerciële en residentiële projecten die we al realiseerden. Van villa’s, winkels en toonzalen tot kantoren en openbare gebouwen.

Commerciële projecten

Baldewijns

Commerciële projecten

AXOR Industriebouw

Commerciële projecten

Perpetum

Onze ramen en glasproducten

Innovatieve mogelijkheden vragen om innovatieve producten en systemen. In ons aanbod vindt u onder meer minimalistic windows met ultrafijne profielen, carhouses en poolhouses in glas. Maar ook verwarmd glas, brandwerend glas, zon- en geluidswerend glas.

Group Ceyssens in het nieuws

Onze innovatieve producten en projecten halen regelmatig het nieuws. U leest er alles over op onze infopagina. Ook het laatste nieuws over Group Ceyssens vindt u er terug.

We create your view!

Wilt u meer weten over onze producten? Benieuwd naar wat we voor uw plannen of project kunnen betekenen?
Neem contact met ons op. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.