Côte d'Azur

Ontdek luxe, kwaliteit en comfort in het mooie Zuid-Frankrijk

Verken de ongedwongen sfeer in het heuvelachtige landschap, bewonder de kleurrijke schilderachtige dorpjes, de grillige kustlijn met prachtige stranden en proef de rijke keuken. Het leven in Zuid-Frankrijk is werkelijk een paradijs op aarde en wij helpen u graag om daarvan te genieten.

Naast onze expertise in minimalistische ramen en innovatieve glasproducten, hebben we ons nu ook gespecialiseerd in projectbouw aan de Franse Riviera. Onder de naam Csight, stelt onze uitgebreide vakkennis ons in staat high-end vastgoed te ontwikkelen.

Onze realisaties

Met onze glasactiviteiten, aluminium- en staalproducten en bijbehorende diensten zullen wij ons ook verder uitbreiden in Saint-Tropez. Onze specialisatie in het gebruik van glas om ruimte en openheid te creëren heeft reeds geleid tot meerdere succesvolle projecten in De Golf van Saint-Tropez, waarbij we de schoonheid van de regio tot leven brachten.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve producten? Ontdek ze in onze commerciële en residentiële projecten en laat u inspireren door onze prachtige realisaties. Wij staan klaar om uw droomproject te verwezenlijken. 

Welkom bij Group Ceyssens Côte d'Azur!

Csight projecten

Csight - Grimaud 1

Csight projecten

Csight - Cavalaire 1

Onze ramen en glasproducten

Innovatieve mogelijkheden vragen om innovatieve producten en systemen. In ons aanbod vindt u onder meer minimalistic windows met ultrafijne profielen, carhouses en poolhouses in glas. Maar ook verwarmd glas, brandwerend glas, zon- en geluidswerend glas.

Group Ceyssens in het nieuws

Onze innovatieve producten en projecten halen regelmatig het nieuws. U leest er alles over op onze infopagina. Ook het laatste nieuws over Group Ceyssens vindt u er terug.

We create your view!

Wilt u meer weten over onze producten? Benieuwd naar wat we voor uw plannen of project kunnen betekenen?
Neem contact met ons op. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.