Onze partners

Uniglas

EN UniGlas GmbH & Co. KG werd november 1995 in Frankfurt opgericht. Deze vennootschap heeft zich inmiddels tot een gevestigde coöperatie van 23 middelgrote bedrijven van glasveredeling in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland ontwikkeld.

De samenwerking van onafhankelijke en marktleidende isolatieglasproducenten en glasveredelingsbedrijven verhoogt de concurrentiepositie van de Uniglas-vennoten en die van haar klanten en marktpartners. De kracht ligt in het “samen-doen.”

Alle UniGlas® -vennoten zijn zelfstandige familiebedrijven en daardoor onafhankelijk van de floatglasindustrie en andere leveranciers. De vennoten zijn vrij in hun inkoop van de best mogelijke glaskwaliteiten en volledig onafhankelik bij het advies aan hun klanten. De decennia-lange ervaring in de toepassing van glas in de bouw en de internationale uitwisseling van ervaringen zorgen voor een hoge mate van kwaliteitsadvies en een omvangrijke know-how. De partnerschappelijke ondersteuning, waartoe ook een gemeenschappelijke productontwikkeling en scholing behoren, biedt een enorm voordeel voor de verwerkers van glasproducten. De vennoten van UniGlass® bieden hoogwaardige glasproducten in alle variaties, die de Europese glasmarkt biedt.

Klik hier voor meer informatie.

Minimalistische Ramen

KELLER minimal windows®

Niet eerder waren grote glazen schuifdeuren zo gemakkelijk te integreren in bestaande en nieuwe panden. Dit systeem beantwoordt aan een groeiende vraag naar onderscheidende ruimtes waarin stijl, transparantie en praktisch gebruikersgemak op een fraaie manier samenkomen.

De uitstraling springt direct in het oog waarbij de beleving van de gebruiker letterlijk alle ruimte krijgt. Minimalisme, precisie en comfort gaan in dit systeem een verrassend samenspel aan. De hightech schuifconstructies van glas en aluminium bieden alle vrijheid om op een onderscheidende manier met ruimte om te gaan. 

Met het minimalistische kozijn en de smalle profielen geven de glazen panelen de woning een karakteristieke uitstraling. Waarbij de glazen wanden naadloos opgaan in de wanden van het gebouw.

Klik hier voor meer informatie

Air-lux®

Air-lux is een systeem voor schuiframen en puien dat creativiteit, techniek en Zwitsers precisiewerk overtuigend met elkaar combineert.

Air-Lux is het systeem voor glazen puien die precies aansluiten op vloeren en plafonds met grote schuiframen en een gepatenteerd concept voor afdichting. Het is een systeem dat maatstaven zet voor esthetica, techniek en functionaliteit.

Flatgebouwen, particuliere villa’s of speciale toepassingen, met air-lux kunnen opdrachtgevers en architecten hun visies verwezenlijken. En dat zonder compromissen te moeten sluiten, want air-lux staat voor deskundigheid, creatieve oplossingen en professionele serviceverlening tijdens alle stadia van een bouwproject. En niet alleen in Zwitserland, maar wereldwijd.

Klik hier voor meer informatie:

Schüco

Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Klik hier voor meer informatie.

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen ze heel hoog in het vaandel.

Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Klik hier voor meer informatie.