Het CEY-profiel

Een innovatie van de Group Ceyssens voor de project- en vitrinemarkt (B2B).

Het CEY-profiel is een nieuw profielsysteem voor de project- en vitrinemarkt ontwikkeld door de R&D afdeling van de Group Ceyssens op basis van de knowhow die doorheen de jaren werd opgebouwd.

De markt vraagt – meer dan terecht trouwens – beglazingsystemen met zowel een hoge isolatiewaarde als een esthetische toegevoegde waarde als alternatief voor aluminium gevelsystemen.

Om hieraan tegemoet te komen hebben onze projectklanten nu de keuze tussen het nieuwe standaard CEY-profiel of de HI uitvoering met nog betere isolatiewaarden.

Heel opvallend zijn de minimalistische voegen tussen de beglazingspanelen waardoor ook grote glasoppervlakten een mooi geheel vormen. De profielen kunnen gelakt worden met diverse RAL-kleuren, blinkend, mat of met een structuur. De klant heeft de keuze tussen verschillende verborgen afwateringsmogelijkheden met aluminium dorpels en druipneus.

Dankzij onze grote stock en productiecapaciteit zijn deze nieuwe 100% recycleerbare CEY-profielen heel snel en flexibel leverbaar.